BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Azeri nagykövet: a kétoldalú kapcsolatok változatlanul fejlődnek

Azerbajdzsán és Magyarország kapcsolatai úgy fejlődnek mint korábban, és a Safarov-ügy miatt átadott magyar külügyminisztériumi jegyzék nem érintette a kétoldalú kapcsolatokat - jelentette ki pénteken Bakuban Azerbajdzsán magyarországi nagykövete.

 "Az ASALA (örmény terrorszervezet) fenyegetése ellenére az azeri képviselet (Budapesten) normálisan működik, csak a biztonsági intézkedéseket fokozták" - mondta Vilayat Guliyev az azerbajdzsáni misszióvezetők értekezletén. A diplomata a jó kapcsolatok bizonyítékaként hozta fel a kormányközi bizottság októberre, Budapestre tervezett ülését.

    A budapesti nagykövetség további, a diplomatákat fenyegető leveleket kapott. Ezeket kivizsgálásra továbbították az illetékes magyar ügynökségeknek - mondta el a Trend című azeri hírportál jelentése szerint.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.