BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tiger Woods ismét a legjobban kereső sportoló a világon

Ismét a világ legjobban kereső sportolója lett a Tiger Woods a Forbes magazin összesítése alapján.

Az amerikai golfozó 2001-től tíz éven át volt a legjobban fizetett sportoló, tavaly azonban az ökölvívó Floyd Mayweather Jr. 85 millió dolláros, ringben megkeresett jövedelmével, valamint a szintén bokszoló Manny Pacquiao is megelőzte a kereseti listán.

Idén Woods 13,1 millió dollárt keresett meg a versenyzéssel és 65 millió dollárt reklámszerződéseivel. Woods (fő szponzorai a Nike, az Electronic Arts, a Rolex, az Upper Deck, a TLC Eye Centers, a NetJets). és a teniszező Roger Federer voltak az két sportoló aki a reklámbevételekből az utóbbi egy évben a legtöbbet, azaz 65-65 millió dollárt kaszált. A pályán, azaz csak sportolással a legtöbbet az amerikiafutball csillag Aaron Rodgers kapta, 43 millió dollárt.

A 100-as listán a legtöbben az amerikaifutball játékosok vannak a legtöbben, összesen 30-an. Utána a baseball játékosok jönnek, összesen 27-en, közülük Alex Rodriguez keres a legjobban 30 millió dollárral.

A Forbes listájára a férfiak közé csak három teniszezőnő került be, a legelőkelőbb helyen az orosz Maria Sarapova van (22.) 29 millió dolláros keresettel. rajta kívül a hölgyeket az amerikai Serena Williams (68. hely, 20,5 millió dollár), illetve a kínai Li Na (85., 18,2 millió dollár) képviseli.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.