BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az elmúlt napok legvéresebb éjszakáján van túl Gáza és Izrael - videó

Az elmúlt napok legvéresebb éjszakája volt a mai a Gázai övezetben. Úgy tűnik, az éjszakai bombázások teljesen kizárták a lehetőséget, hogy tűzszünet legyen a muszlim böjti hónapot lezáró Eid al-Fitr ideje alatt.

A Hamász csapatai tucatnyi rakétát lőttek Izrael irányába, ebből egy csapódott csak be Tel-Aviv városától 10 kilométerre, Izrael pedig visszalőtt. A tegnapi bombázások áldozatainak száma folyamatosan növekszik. Eddig 26 palesztin áldozatról számoltak be, izraeli oldalról pedig az éjjel tíz katona vesztette életét.

Az izraeli légierő Iszmail Hanije, a Hamasz egyik vezetőjének házát is megtámadta, sebesültekről azonban nem tudni, bár az épület megsemmisült. A helyi média székházait is célba vették az izraeli csapatok, azonban csak kisebb adásszünet volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.