BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb részletek derültek ki a NAV-dolgozók késeléséről

Késsel támadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két munkatársára munkavégzés közben Budapesten. Az MTI úgy értesült, hogy a bűntény a főváros XX. kerületében, a Géza utcában történt.

A kiérkező mentők egyikük életét már nem tudták megmenteni, munkatársa a műtéti beavatkozásnak köszönhetően túl van a közvetlen életveszélyen. A rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium az elhunyt munkatárs családjának részvétét fejezi ki, a másik kollégának mielőbbi felépülést kíván.

Az elhunyt munkatársat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium munkatársai megrendülten állnak a történtek előtt.

A gyanúsított, egy 35 éves férfi, egy késsel több alkalommal megszúrta a NAV két intézkedő munkatársát. Az M1 esti Híradójának információi szerint a gyanúsított egy szobafestő, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, a vámosok feltehetőleg adótartozás miatt jelentek meg nála.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.