BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Holnap még jó idő lesz, kedden jön a lehűlés

Hétfő reggelig szinte felhőtlen lesz az ég. Holnap délelőtt és kora délután is még jellemzően derült, napos időnk lesz, de a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen, amelyekből ott késő estig helyenként zápor, főként északnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat átmeneti szélerősödéssel. Az ország nagy részén a mérsékelt északi szél csak időnként élénkül meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 10 fok között alakul szeszélyes területi eloszlásban, de az északi völgyekben gyenge fagy is lehet.  A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 25 fok között valószínű.

Kedden azonban már többfelé alakulnak ki záporok, helyenként zivatarok is előfordulhatnak majd. Gyakran élénk, helyenként erős lesz az északias szél. Mérséklődik a nappali felmelegedés, délután 15-21 fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.