BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kétszer is találkozott Trump és Putyin Hamburgban

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott.

A második megbeszélés ténye eddig nem került nyilvánosságra. Kedden este a Reuters brit hírügynökség és a CNN hírtelevízió közölte a hírt, majd az információt percekkel később megerősítette a Fehér Ház egyik illetékese is. Az elnöki hivatal azonban nem tett említést arról, hogy a két államfő második találkozója milyen hosszan tartott és mi volt a megbeszélés témája.

A G20-as országcsoport július elején tartotta csúcstalálkozóját a németországi Hamburgban, s az eddig nyilvánosságra került információk szerint Donald Trump és Vlagyimir Putyin eddig ismert találkozója a tervezettnél jóval hosszabb ideig, több mint két és fél órán keresztül tartott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.