BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Brutális vihar csapott le a Fülöp-szigetekre

Heves esőzések áradásokat okoztak a Fülöp-szigetek északi térségében. A víz nem csak anyagi károkat okozott, jelentősen megnehezítette az ott lakók életét.

Heves esőzések áradásokat okoztak a Fülöp-szigetek északi térségében, amely nem csak anyagi károkat okozott, de a helyi lakosok mindennapjait is megnehezítette.

Makati, 2017. szeptember 12.
Jármûvek araszolnak a Manilától délre fekvõ Makati egyik árvízben álló utcáján 2017. szeptember 12-én, miután a heves esõzések áradásokat okoztak az ország északi térségében.
Forrás: (MTI/EPA/Mark R. Cristino)
Makati, 2017. szeptember 12.
Házilag barkácsolt jármûvön utazik egy nõ a Manilától délre fekvõ Makati egyik árvízben álló utcáján 2017. szeptember 12-én, miután a heves esõzések áradásokat okoztak az ország északi térségében.
Forrás: (MTI/EPA/Mark R. Cristino)
Quezon, 2017. szeptember 12.
Csónakkal közlekednek emberek a Manilától északra fekvõ Quezon egyik árvízben álló utcáján 2017. szeptember 12-én, miután a heves esõzések áradásokat okoztak az ország északi térségében.
Forrás: (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)
Quezon, 2017. szeptember 12.
Férfiak gyalogolnak a Manilától északra fekvõ Quezon egyik árvízben álló utcáján 2017. szeptember 12-én, miután a heves esõzések áradásokat okoztak az ország északi térségében.
Forrás: (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)
Makati, 2017. szeptember 12.
Férfiak gyalogolnak a Manilától délre fekvõ Makati egyik árvízben álló utcáján 2017. szeptember 12-én, miután a heves esõzések áradásokat okoztak az ország északi térségében.
Forrás: (MTI/EPA/Mark R. Cristino)

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.