BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon hideg lesz az éjjel

Éjszakára akár -15 fokig is süllyedhet a hőmérséklet, hétfő délután havazás is várható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint.

A vasárnapi napos idő után éjszaka dél felől fokozatosan fátyolfelhőzet húzódik fölénk, hétfőn napközben pedig egyre többfelé meg is vastagszik a felhőzet. Hétfőn délután már főként az ország déli területein hószállingózás, havazás is várható. Az északkeleti, északi szél többfelé erős, vasárnap északkeleten, hétfőn nyugaton is helyenként viharos lesz, a Dunántúlon hófúvásra is számítani kell.

Forrás: MTI/Sóki Tamás

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és -14 fok között alakul, a havas, gyengén felhős, szélvédett tájakon néhol -15 fok alá is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn -1 és -8 fok között valószínű, délkeleten lesz enyhébb az idő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.