BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lemondta a válogatottságot a horvát sztárjátékos

A világbajnoki ezüstérmes Mario Mandzukic kedden bejelentette, hogy nem szerepel többé a horvát labdarúgó-válogatottban.

Az ezüstérem új energiával töltött fel, és megkönnyítette számomra ezt a lehetetlen döntést. Valóra váltottuk az álmaikat, történelmi sikert arattunk, és éreztük a szurkolóink hihetetlen szeretetét. Ez az egy hónap, valamint a hazatérésünk pályafutásom legfontosabb emléke marad

– írta közösségi oldalán a Juventus 32 éves csatára.

Uvijek sam više volio govoriti na terenu nego izvan njega, pa mi je bilo teško pronaći riječi za oproštaj od hrvatske reprezentacije: https://t.co/SiT3XVLIaK pic.twitter.com/fygXVrDJsg

— Mario Mandžukić MM17 (@MarioMandzukic9) 2018. augusztus 14.

Mandzukic 2007 óta 89 alkalommal lépett pályára a horvát válogatottban és 33 gólig jutott.

Mandzukic elköszönt
Fotó: AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV

Üzenetében köszönetet mondott minden edzőjének, a szakmai stábnak, a csapattársainak és a szurkolóknak, akik az elmúlt években mindig mögötte álltak.

Franciaország másodszor is világbajnok

Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.