BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Másfél milliárd a Sziget nyeresége, de tovább emelik a jegyárakat

A Sziget Zrt. idei nyeresége ismét elérheti a tavalyelőtti, másfél milliárd forintos csúcsszintet, a tavalyi visszaesés után –mondta el Kádár Tamás cégvezető a Népszavának. 

A lap szerdai számában megjelent cikk szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye szintén közelítheti a két éve elért, egymilliárdnál magasabb szintet. A másik két nagy rendezvény, a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound szintén hozta a tavalyelőtti számokat, és néhány tízmillió forinttal a Gourmet Fesztivál is hozzájárult az idei eredményhez.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Jövőre várhatóan egy számjegyű százalékkal drágulnak a jegyeik.

Az augusztusi Szigetre már október 1-jén kezdik árulni az öt- és hétnapos bérletet, amit további két, fokozatosan dráguló elővételi kör követ. Jelentős bevételemelkedést elsősorban a rendezvényeken belüli prémiumszállásoktól remél a Sziget Zrt.

A nemzetközi popvilág aktuális sztárja, Ed Sheeran lesz a jövő évi Sziget első napjának kiemelt fellépője. A 27 éves brit zenész, dalszerző, énekes az elmúlt tíz évben több mint száz zenei díjat kapott, köztük négy Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. Shape of You című felvételét egyedül csaknem négymilliárdszor, tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.