BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Olcsón megúszta obszcén viselkedését Ronaldo

Az UEFA 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA)

20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót,

a Juventus portugál sztárját, aki obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

A mesterhármast elérő játékos a harmadik, 11-esből szerzett találatát követően utánozta le – a saját stílusában – Diego Simeonét, a vendégek vezetőedzőjét, aki a párharc első mérkőzésén hasonlóan mutogatott. A tréner akkor nyilatkozatában úgy fogalmazott: csapata bátorságát akarta kiemelni a mozdulatával, amely azt akarta jelezni, hogy „tökösek” a játékosai. Simeone ezért később szintén 20 ezer eurós büntetést kapott.

Fotó: AFP

Ronaldo tavaly nyáron igazolt a Real Madridtól a Juventushoz, a királyi gárda mezében 31 meccsen 22-szer vette be a városi rivális Atlético kapuját. A visszavágón szerzett volt a 122., 123. és 124. gólja a BL-ben, ezzel újabb rekordot állított fel.

A Juventus az Ajax Amsterdammal találkozik majd a negyeddöntőben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.