BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kórházból üzent Böjte Csaba

Jobban van a Budapesten kórházban ápolt Böjte Csaba

Böjte Csaba erdélyi ferences szerzetes, akit koronavírus-fertőzése miatt Budapesten kezelnek kórházban, november 22-én este a Facebook-oldalán videoüzenetben bátorította neveltjeit és kollégáit.

Istennek hála, jobban vagyok, remélem, ti is jól vagytok

– kezdte üzenetét a kórházból. A szerzetes invitálta a nézőket egy közös esti imára az orvosokért, a nevelőkért, különösképpen Cecíliáért, a zsombolyai házfőnökükért, de a Szent Cecíliáról elnevezett házukért is.

https://www.facebook.com/bojte.csaba.98/videos/1992712070870647

Böjte Csaba a múl héten számolt be arról, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, majd a ferences szerzetest egy budapesti kórházba kellett szállítani.

Csaba testvért budapesti kórházba szállították… Imádkozzunk mielőbbi gyógyulásáért!

– osztotta meg a hírt oldalán Frigyesy Ágnes újságíró és fotóriporter.

A ferences szerzetes korábban így írt betegségéről:

„Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik!

Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…..”

 

Címlapkép: MTI/Biró István

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.