BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A helyzet drámai

A fertőzések száma drasztikusan nőni fog az előttünk álló időszakban – mondta Orbán Viktor szokásos pénteki, reggeli Kossuth Rádiónak adott interjújában. Hozzátette: hamarosan Magyarország lesz az unió egyik legátoltottabb országa.

Drasztikusan emelkedni fog a fertőzése száma az előttünk álló időszakban, drámai a helyzet – mondta a szokásos pénteki reggeli, Kossuth Rádiónak adott interjújában Orbán Viktor.

A miniszterelnök emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban.

Magyarország 17 millió adat vakcinát kötött le, a kormányfő arra biztat mindenkit, hogy regisztráljon és oltassa be magát. Hozzátette: több lábon kell állnunk vakcina kérdésében,

hamarosan Magyarország lesz az unió egyik legátoltottabb országa.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy szigorú beutazási szabályokat fognak kidolgozni a vírus visszaszorítása érdekében. A miniszterelnök szerint megvannak az eszközök arra, hogy a bértámogatásokat előre ki tudják fizetni, ezeket az újranyitást követő egy hónapban is fenn fogják tartani.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.