A szakácsversenynek idén Budapest ad otthont, a képen az izlandi séfet, Sigurjón Bragi Geirssont láthatjuk munka közben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban rendezett versenyen.
Peter Duransky szlovák séf tüsténkedik. A budapesti európai döntőről a legjobbak a 2023-as lyoni világdöntőbe juthatnak tovább.
A belga csapat szurkolói a budapesti versenyen. 17 ország vesz részt ezen az állomáson, a magyar csapat élén Dalnoki Bence, a Stand Étterem sous chefje áll, segítője a debreceni IKON-ból érkezett Nyikos Patrik commis, míg a coach pozícióját az eddigi legsikeresebb magyar Bocuse d’Or résztvevő, a 2016-os európai győztes Széll Tamás foglalja el. Ezúttal is Szulló Szabina a magyar csapat elnöke, ő képviseli hazánkat a nemzetközi zsűriben.
Nais Pirollet francia séf. A Bocuse d’Or döntő is nagy hatással van a turisztikai forgalomra. Március 23-24-re 26 ezer külföldi vendégéjszaka-foglalás érkezett a budapesti szálláshelyekre, ami 2,5-szer több, mint egy héttel korábban.
Felszolgálók a dán csapat vegetáriánus ételét teszik a zsűri elé. A 4 fős csapatoknak 5 óra 35 perc áll a rendelkezésére, mely alatt egy növényi alapú ételt kell a zsűri elé tenniük három különböző burgonyaféle felhasználásával, illetve egy fő, tavaszi tányért kell készíteniük, amelyre kacsamáj, őzgerinc és -comb kerül három különböző körettel. A verseny során kiemelt hangsúlyt kapnak a kiváló hazai alapanyagok, az egyik köretnek tejfölt és túrót is tartalmaznia kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.