BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Akciófilmbe illő brutális videót tett közzé az izraeli rendőrség: feltételezett terroristákat lőttek agyon

Videón rögzítették, ahogy az izraeli rendőrök egy autóban két emberre tüzet nyitnak egy Gáza melletti város előtt.

Egy felvételen az látható, hogy izraeli rendőrök egy feltételezett terroristát több lövéssel állítanak meg Gáza határában. A felvételt egy motoros rendőr készítette, aki egy rendőrautóval közösen üldözőbe vette a sofőrt. 

Menet közben tüzet nyit a motoros járőr az autóra, amely a lövéseket követően megáll az úton, majd a rendőrautóból ketten kipattannak, akik szintén rálőnek a sofőrre.

Az izraeli rendőrség közlése szerint az autóban ketten meghaltak a lövöldözésben Netviot közelében, egy Gáza melletti város előtt.

A rendőrök és a határrendészek hősiesen hatástalanítottak két fegyveres terroristát a Netivot előtt szombaton. Folytatjuk a munkát a frontvonalon, hogy megvédjük civiljeinket a terrortól

– idézte a rendőrséget az NDTV.  

Már 900-ra nőtt az izraeli halálos áldozatok száma a Hamász Izrael szombaton indított támadásának. Eközben a Gázai övezet hatóságai azt közölték, 680 halálos áldozatról tudnak a területen. Az éjszaka folyamán az izraeli légierő hevesen bombázta Gázaváros Rimál nevű lakónegyedét, a támadás következtében megsemmisült a palesztin távközlési vállalat épülete is. Találat érte az övezet déli részén lévő Rafah városát is, a helyi kórház egyik orvosa, Talaát Barhum azt közölte, 19-en haltak meg a légi csapásban. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.