BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eső és hó is kísérheti a hideg reggeleket

Szerdán reggel mínusz 2, délután plusz 2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán a Tiszántúlon borongós marad az idő, és itt hózápor, havas eső még előfordulhat. Az ország nagy részén ugyanakkor többórás napsütésre számíthatunk. A nap első felében még erős lehet az északnyugati szél – írta meg a Köpönyeg.hu. Reggel mínusz 2, délután plusz 2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Heavy,Rain,And,Tree,In,The,Parking,Lots, eső
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható csapadék: nagyrészt eső, de az északi, északkeleti tájakon – főleg eleinte – havas eső, havazás, ónos eső is előfordul. Eleinte a DK-i, majd az ÉNy-i szél élénkül meg. Nulla és 10 fok között alakul a hőmérséklet – délnyugaton lesz a legenyhébb.

Pénteken estig marad a borús idő sokfelé esővel, északkeleten vegyes halmazállapotú csapadékkal. Kiadós mennyiség lehet. Estétől dél felől csökken a felhőzet, de ezzel együtt sűrű ködfoltok képződnek. Plusz 1–10 fok lesz.

Szombaton erősen felhős lesz az ég. Északnyugat felől záporok, majd hózáporok érkeznek. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A front előtt délen akár 10-12 fok is lehet, majd délután gyorsan hűl a levegő.

Vasárnap markáns lehűlésre van kilátás viharos északnyugati széllel, hózáporokkal. Reggel országos fagy, délután is csak plusz 1–2 fok várható.

Hétfőn gyengén felhős idő valószínű, csapadék nélkül. Reggel mínusz 6, délután plusz 1 fok körül alakul a hőmérséklet, igazi téli idő köszönt be.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.