BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hajós István lett „Az év vállalkozója” Pest vármegyében

Hajós István az Egy Lépéssel Több alapítvánnyal került be a köztudatba, mellette támogatja a magyar küzdősportokat és ingyenes előadásokat tart óvodákban és iskolákban.

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) minden évben megválasztja vármegyénként az év vállalkozóit, idén Budapesten Hajós István kapta az első díja. Tavaly és idén is többször elismerték kiemelkedő karitatív tevékenysége és innovatív cégvezetési megoldásai miatt – írja a Ténye.hu.

NZ2_0322
20230227 BudapestHajós István biztonsági és robotikai szakértő.fotó: Nagy Zoltán (NZ)MW Bulvár20230227 Budapest
Hajós István biztonsági és robotikai szakértő.
fotó: Nagy Zoltán (NZ)
MW Bulvár
Fotó: Nagy Zoltán / MW Bulvár

Az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója egyedülálló programmal robbant be a köztudatba: a „Fogadj örökbe családot!” program, amely egyre sikeresebb, és számos híresség is csatlakozott már a kezdeményezéshez, mint Proksa Szandra, Rácz Jenő, Győrfi Pál és Kucsera Gábor. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy minél több, tartósan beteg gyermeket nevelő családot támogassanak.

Az üzleti életben egyre fontosabb, hogy a cég sikerei mellett a közösség, a környezet és a társadalom érdekében is minél többet tegyünk. Örülök Hajós István elismerésének, mert ő nemcsak vállalkozóként, hanem emberként is példát mutat

– vélekedett Győrfi Pál, az Egy Lépéssel Több Alapítvány nagykövete Hajós István díjáról.

Hajós István a karitatív tevékenység mellett a Magyar Muaythai Szakszövetség (a muaythai sportág hazai működését irányító szervezet) elnökségi tagja és támogatója is, valamint a Bastion Group innovatív ügyvezetője, ami olyan biztonságtechnikai cég, ahol a robotok és a drónok már már az iroda természetes részei, az ügyvezető pedig rengeteg szakmai előadáson ad elő a témában, de emellett ingyenesen vállal edukációs előadásokat is óvodákban, iskolákban is.

Nem meglepő tehát, hogy őt választották az év egyik vállalkozójának az egyik legnagyobb vállalkozókat tömörítő szakmai szervezet zsűritagjai is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.