BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Havazást is hozhat magával a fogcsikorgató hétfő

Hétfőn 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn nyugat, délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki gyenge csapadék: északon, északkeleten hószállingózás, hózápor; délen eső, zápor – írta a Köpönyeg.hu. A déli, délnyugati szél délutántól megélénkül. 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Closeup,Of,Woman,Warming,Her,Hands,On,The,Heater,At
Fotó: Shutterstock

Kedden borult lesz az ég, csak estétől csökken északnyugat felől a felhőzet. Sokfelé várható kiadós eső, az északkeleti határszélen és az Északi-középhegység csúcsain havazás, havas eső is előfordulhat. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél erősödik meg. 0 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán északkeleten marad a borongós idő, és itt havas eső, hózápor is előfordulhat. Az ország nagy részén azonban többórás napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül. Délig erős lesz az északnyugati szél. A fagyos reggel után délutánra is csak 2 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtökön délnyugat felől beborul az ég, és szórványosan alakul ki csapadék: északkeleten havazás, máshol eső. A déli szél egyre inkább megerősödik. A hőmérséklet 5 és 10 fok között várható általában, de északkeleten csak mínusz 3 és plusz 4 fok lesz.

Pénteken borús időre van kilátás szórványosan esőkkel, záporokkal. A délnyugati, majd az északnyugati szél erősödhet meg. Átmenetileg jócskán megenyhül az idő: 5–17 fok várható délután.

Szombaton északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki zápor, vagy hózápor. 5–6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.