BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Menczer Tamás: Magyar Péter fekete öves háborúpárti

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az egyik legaljasabb háborúpárti támadás történt az ország ellen.

„A háborúpártiak el akarják érni, hogy a háború veszélyeiről ne beszéljünk, el akarják hallgattatni a békepárti hangokat Magyarországon, élen a fekete öves háborúpártival, Magyar Péterrel” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója annak kapcsán, hogy Magyar Péter szombaton közölte, feljelenti a Facebooknál a magyar kormány háborúellenes kampányát. Másnap a Facebook törölte Orbán Viktor beszédét a Békemeneten. 

MENCZER Tamás
Fotó: Lakatos Péter

Menczer Tamás szerint a nyilvánvaló tény az, hogy a gyerekekre nem a plakátok, hanem a háború a veszélyes. 

Továbbra is a háború veszélyeiről fogunk beszélni, a háborúellenes kampányunkat fokozni fogjuk, és mindent meg fogunk tenni a békéért,

– mondta a politikus. 

Törölte a Facebook az M1 Híradó közösségi oldaláról Orbán Viktor miniszterelnök Békemeneten elmondott beszédének felvételét. A Facebook azzal indokolta a döntést, hogy szerinte a felvételen veszélyesnek minősített személyekhez és szervezetekhez kapcsolódó szimbólumokat osztottak meg, illetve veszélyes személyeket és szervezeteket dicsőítettek és támogattak. A videót később újra elérhetővé tették.

Békemenet 2024: kiszámoltuk, mennyien voltak – kijózanító videó

Ahogy az lenni szokott, ezúttal is komoly számháború tört ki arról, hányan voltak a Békemeneten. Készítettünk egy becslést, hogy megválaszoljuk, hány embert mozgatott meg június 1-jén a Békemenet.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.