BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eltűnt egy férfi a császtai strandról, a vízimentők találták meg a holttestét

A vízimentők segítségét kérte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy teljes éjszakán át keresték az eltűnt férfit.

Egész éjszaka kutató tevékenységet folytattak a vízimentők – írta közösségi oldalán a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata. Jelezték, nem sokkal éjfél után kérte segítségüket a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, mert bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy fiatal férfi. A rendőrség adatgyűjtése során felmerült annak a gyanúja, hogy a vízben tűnhetett el a keresett személy. Révfülöpön állomásozó Alfa sürgősségi mentőhajónk és vízimentő személyzete megkezdte a kutatást a Császtai strand mélyvizes területén. Az éjszakai hullámzás és a közel 29 fokos víz nagyon megnehezítette a kutatók munkáját, végül fél 6 környékén megtalálták az eltűnt személy holttestét.

Fotó: Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Facebook oldal

Egyre melegebb lesz, már-már elviselhetetlen a hőség, ezért nagyon fontos a megfontolt fürdőzés, vízben tartózkodás. 

Aki ismert betegséggel rendelkezik, legyen még óvatosabb, ne terhelje magát

− írták. Minden esetben törekedjünk a csoportos fürdőzésre, hogy egy esetleges rosszullét esetén azonnal segítséget kaphassunk, nyújthassunk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.