BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A hétvégén újra beköszönt az esős idő, búcsút inthetünk a kirándulásoknak

Csütörtökön és pénteken még ki kell élvezni a lehetséges napsütést, ugyanis a hét végén visszatérnek az esőzések. A következő napokban kissé viharos szélre is lehet számítani.

Csütörtökön folytatódik a kellemes őszi idő, csak fátyolfelhők fogják eltakarni a szeptember végi napsütést. Esőre nem számíthatunk, 25 fok körüli, nyárias idő lesz, erős, olykor viharos délnyugati széllel. Pénteken már borongós idő várható esőkkel, záporokkal. Az ország nagy részén azonban még változóan felhős, napos idő valószínű, és csak néhol fordul elő csapadék. Északnyugaton ennek megfelelően 20-25 fok körül alakul a hőmérséklet, máshol 26-30 fokos meleg, délkeleten hőség lehet – írja a Köpönyeg.hu.

Rainy weather in Bremen, idő
A hét végén újra beköszönt az esős idő, búcsút inthetünk a kirándulásoknak / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A hét végén sem számíthatunk napsütésre: szombaton erősen felhős, majd borult lesz az ég. Eleinte csak északnyugaton, majd máshol is többfelé valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Az északnyugati szél megerősödik, és hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: reggel 20, délután már csak 17 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap is főleg esőre számíthatunk,

a középső és keleti tájakon borongós marad az idő. Nyugaton azonban egyre több napsütés ígérkezik. Erős marad az északi szél. 10-17 fok valószínű mindössze. A következő hét elején újra visszatér a napsütés, már csak elszórtan alakulhat ki zápor. A hőmérséklet 15-16 fok körül alakul.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.