BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Film Independent Spirit Awards - Arrivals kamala harris

Újabb popsztár támogatja Kamala Harrist

Bilie Eilish követte Taylor Swift példáját. Kamala Harris egyre komolyabb sztárerővel rendelkezik.

Taylor Swiftet követően kedden újabb popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja az amerikai elnökválasztáson – írta a Sky News.

Film Independent Spirit Awards - Arrivals kamala harris
Bilie Eilish követte Taylor Swift példáját, és nyilvánosan támogatja Kamala Harrist / Fotó: AFP

„Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek” – jelentette ki Eilish a fivérével, Finneasszal közösen felvett videón, amelyet az X-en és az Instagramon osztottak meg.

Úgy voksoljatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó 

– hangoztatta az amerikai énekesnő, akinek testvérével együtt közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus párti Donald Trump volt elnök.

Eilish a választás előtt pontosan hét héttel tette közzé felhívását, amelyet az Egyesült Államokban választási regisztrációs napnak neveznek. Ez a nap hivatott emlékeztetni az amerikai választókat, hogy ellenőrizzék, szerepelnek-e a választói névjegyzékben, és szükség esetén regisztrálják magukat.

Sok amerikai gyerekből csinálhat milliomost Kamala Harris

A következő évtizedekben 84 ezermilliárd dollárnyi vagyon kerülhet át a fiatalabb generációhoz az Egyesült Államokban. Az amerikai elnökválasztást és az öröklési adószabályozás jövőjét illető bizonytalanság felgyorsíthatja ezt a folyamatot idén és 2025-ben.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.