BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Fire department
tűzoltó
lakástűz
tűz
halálos

Kigyuladt a Miskolctapolcai Barlangfürdő tetőszerkezete

A szabadidőközpont cikkünk megjelenésekor is lángokban állt.

Kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik gyógyászati részlegének tetőszerkezete pénteken – nyilatkozta Rinyu Zsuzsannától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi főigazgatóság szóvivője a BOON.hu-nak.

Fire department
tűzoltó
lakástűz
tűz
halálos
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az elsődleges információk szerint a tűzeset záróra után keletkezhetett, a tűz oltására nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók, a mentési munkálatok elhúzódhatnak

– mondta a szóvivő.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a megközelítőleg nyolcszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete teljes terjedelmében ég, amihez a műveleti szolgálat mellett a helyi hivatásos tűzoltók is kivonultak. Az egységek több vízsugárral oltják a lángokat.

A tűzesetről videó is készült, ami felkerült az „Új Miskolcon láttam” nevű Facebook-csoportba is: ezen jól látható, ahogy lángokban áll az épület.

A Barlangfürdő a város egyik legnagyobb turisztikai látványossága, és komoly kulturális és egészségügyi szereppel is bír a térségben.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.