BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rendkívüli tévéinterjút ad Orbán Viktor

Hamarosan kiderül, miről fog beszélni a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor egyelőre csak az időpontot jelentette be. Cikkünk frissül!

A miniszterelnök közösségi oldalán jelent meg, hogy Orbán Viktor hamarosan rendkívüli tévéinterjút ad.

ORBÁN Viktor, árvíz
Rendkívüli tévéinterjút ad Orbán Viktor / Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A információt a kormányfő egy úgy nevezett Facebook-sztoriban osztotta meg, amely ezen a linken látható. Ebből az derült ki, hogy az interjút a TV2-nek, Gönczi Gábor műsorvezetőnek adta. A felvétel elkészült és kedden kora este, 18:30-tól adják le.

Az miniszterelnök által elmondottakról a Világgazdaság tudósítani fog. Részletek egyelőre nem derültek ki, de előzetesen arra lehet számítani, hogy az árvízi védekezés bizonyosan szóba fog kerülni. Ugyanakkor számos más fontos napirendi pont is az asztalon van, így például az uniós magyar elnökség lassan a feléhez közelít, csütörtökön pedig összevont macedón-magyar kormányülést tartanak.

Szinte bizonyos, hogy a háborús helyzet is szóba fog kerülni és azt sem lehet kizárni, hogy Orbán Viktort gazdaságpolitikáról is fogják kérdezni. Hogy pontosan milyen témákról szólal meg a magyar kormányfő a TV2-őn, az tehát ma kora este, kedden 18:30-tól kiderül.

Orbán Viktor egyébként nem régen járt hasonló körülmények között a TV2 stúdiójában. Legutóbb az európai és önkormányzati választások előtt, június 7-én adott interjút, szintén Gönczi Gábornak. Akkor a választások mellett az orosz–ukrán háború volt a beszélgetés fókuszában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.