BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy mongol férfi megkéselt egy jordánt az IC-n, Szerencsnél

Egy jordán nemzetiségű utast késeltek meg a Tokaj InterCityn, Szerencsen. Az áldozat könnyebben sérült meg.

Egy zavart állapotú, mongol állampolgárságú férfi minden előzmény nélkül megszúrt egy jordániai utast hétfő délután a Tokaj InterCityn, Szerencsen – közölte Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Egy mongol egy jordánt szúrt le az IC-n Szerencsnél
Egy mongol egy jordánt szúrt le az IC-n Szerencsnél / Fotó: Kallus György / Világgazdaság

Elmondta, tette után a mongol férfi öngyilkossággal fenyegetőzött, de a főkapitányság munkatársainak sikerült ártalmatlanná tenniük a támadót, akit pszichiátriára szállítottak.

A jordániai utas a támadásban könnyebben sérült

– tette hozzá.

Nyáron három mentőhelikoptert riasztottak Mosonmagyaróvárra késelés miatt, melynek több áldozata is volt. Egy dohánybolt tulajdonosát késelhették meg, aki a támadó elől bezárkózott, de így sem tudta kivédeni a támadást. Az elkövető augusztus 10-én tűnt el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem is adott életjelet magáról, a rendőrség is kereste. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.