BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem erre számítottak: a vártnál kevesebben vannak Magyar Péterék megmozdulásán

Magyar Péter várakozásaihoz és ígéreteihez képest jóval kevesebben, alig néhány ezren vannak a Tisza párt által szervezett október 23-i megmozduláson.

Magyar Péter várakozásaihoz és ígéreteihez képest jóval kevesebben, alig néhány ezren vannak a Tisza párt által szervezett október 23-i megmozduláson – írja az Origo.

Magyar Péter, Tisza Párt, október 23.
Október 23.: Magyar Péterék több emberre számítottak / Fotó: Origo

A portál szerint az ellenzéki politikus egy Márai-verssel indított, majd váratlanul a nagymamájáról kezdett beszélni, aki állítólag ott volt 1956. október 23-án a tüntetésen.

Magyar után Michal Wawrykiewicz lengyel EP-képviselő szólalt fel, aki kijelentette: nagy megtiszteltetés, hogy itt lehet, mert egész Európában fontos ez a nap. 

A menet közben egy molinót visz, a demonstrálók a Margit körútra igyekeztek.

A Mandiner mindeközben megjegyzi: az esemény kapcsán felkerült a közösségi oldalakra egy fotó, amelyen a Tisza Párt árlistáján szereplő termékek, valamint azok árai láthatók. „A tiszások pénzt csinálnak a lyukas zászlóból” – állapították meg. 

Orbán Viktor: Brüsszel bábkormányt akar ránk ültetni

A miniszterelnök a Millenárison, hatalmas tömeg előtt tartott beszédet. Orbán Viktor köszönetet mondott az árvízi védekezésben részt vevőknek. Elmondta, hogy 1956-ban a Duna után a történelem is kilépett a medréből. Most is erre készül, de Magyarország nem hagyja magát, nem engedi, hogy Brüsszel belesodorjon minket az orosz–ukrán háborúba. A magyarok nem akarnak ismét itt állomásozó szláv katonákat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.