BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Videón az ámokfutó rollerező férfi, hátán a pici babával

Újabb videó került elő az ámokfutó apáról, aki a hátára kötötte a gyerekét és így rollerezett, Budaörsön. Az új felvételen már az is látható, ahogy a férfi szabálytalanul megelőz egy autóst, hátán a saját gyerekével - írja a tenyek.hu.

Ráadásul míg a férfin volt bukósisak, a gyereket semmi nem védte, életveszélyben volt, egy ügyvéd szerint ezért az apa nemcsak több százezres pénzbüntetést kaphat, hanem a gyerek veszélyeztetése miatt akár súlyosabb büntetést is.

Ezt az új videót is a Budapesti Autósok Közössége osztotta meg, ezen viszont már jól látszik, hogy a férfi nem csak a kicsit veszélyeztette, hanem szabálytalankodott is.

Ez már kimeríti a kiskorú veszélyeztetésének fogalmát a Tények által megkérdezett ügyvéd szerint. Egy szakértő szerint a férfi a kisbaba életével játszott.

Kátyúba belemegy azzal a rollerral, elesik, esetlegesen a közlekedési szabályokat nem ő, hanem más nem tartja be. Vegyük ezt a rosszabb esetet is, véletlenül balesetet szenvednek, az a gyermek végzetes sérüléseket is szenvedhet, azt gondolom, hogy ez a magatartás egy szülőtől nem elvárható Ez az apuka elesik a saját maga 70-80 kilójával és ráesik a gyerekre, mi történik vele?

– mondta a Tényeknek Csörgő László vezetéstechnikai oktató.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.