BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
beetlejuice2

Jenna Ortegával érkezik a Beetlejuice folytatása

Tim Burton ismét Jenna Ortegával dolgozhat együtt, a film jövőre kerül a mozikba.

Több mint 35 év után elkészül a Beetlejuice második része, sőt már a bemutató dátuma is ismert, Tim Burton alkotása 2024 szeptember 6-án kerül a mozikba. 

A filmben ismét együtt dolgozik majd a Wednesday után a rendező és Jenna Ortega is. A színésznő az első részben Winona Ryder által alakított Lydia lányát játssza majd – közölte a Warner Bros. stúdió.

beetlejuice2
Fotó: Warner

A Beetlejuice 2-ben visszatér az első részben a címadó szereplőt alakító Michael Keaton is, a forgatókönyvet a Wednesday alkotói, Afred Gough és Miles Millar jegyezhetik.

Tim Burton kultikus alkotásának a többi között a Marvel stúdió által készített Pengével kell majd megküzdenie, amelynek premierdátumát már korábban közölték.  A Penge forgatása a jövő héten indulhat, ám nem világos, hogy képes lesz-e tartani az időrendjét a forgatókönyvírók sztrájkja miatt, könnyen lehet, hogy a Warner az alkotás csúszására számít – írja a Hollywood Reporter. A Beetlejuice népszerűségét jelzi, hogy az alkotás alapján musical és animációs sorozat is készült. 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.