BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KGFB 2009: kampánystart!

Közzétették jövő évre vonatkozó kötelező biztosítási tarifáikat a biztosítók.

A kampány november elsejével indul, az autósoknak egy hónapjuk lesz arra, hogy lecseréljék korábbi biztosítójukat, és átszerződjenek egy másikhoz. Aki ezt novemberben nem teszi meg, az automatikusan annál a társaságnál marad, akinél idén biztosította magát, a díjakban azonban lehetnek eltérések, nem árt tehát utánaszámolni. A legtöbb biztosítónál ugyanis óriási kampánykedvezmények vannak, így könnyen előfordulhat, hogy az ügyfeleknek jobban megéri lemondtani, és újrakötni a biztosítást ugyanannál a társaságnál is.

A tarifálásban az autósok nagy segítségére lehetnek idén is a webes alkuszok, összehasonlító táblázataik alapján ugyanis bárki percek alatt megnézheti az összes biztosító ajánlatát.

Az idei kampányban 15 társaság verseng az autósok kegyeiért: az MKB Általános Biztosító bár nyár óta jelen van a kgfb-piacon, a novemberi átkötési szezonban most először vesz részt, míg a Wáberer György nevével fémjelzett Wabard biztosító hétfőn kapta meg működési engedélyét a felügyelettől, így rohamtempóban tudott csatlakozni a mezőnyhöz.

További részletek a Világgazdaság holnapi KGFB-mellékletében

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.