BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Talál még svájci frank hitelt, aki akar

Az Aegon Magyarország Hitel Zrt. nem szűnteti meg svájci frank alapú hitelei értékesítését - közölte a társaság hétfőn. Az indoklás szerint a folyamatos finanszírozás a társaság erős nemzetközi hátterének köszönhetően biztosítható.

Az Aegon emellett tovább bővíti hitelkínálatát decembertől, euró és forint alapú kölcsönökkel, és meghosszabbítja a hitelek maximális futamidejét is, 35 évre.

A társaság svájci frank alapú hiteleinek kamata november 15-én változott, a piaci átlagnál jóval kisebb mértékben emelkedett. A lakásvásárlási célú kölcsönt a pénzintézet 8,22 százalékos, míg szabad felhasználású hitelt 9,91 százalékos THM-mel (teljes hiteldíj mutatóval) kínálja, megfelelő mértékű jövedelem esetén.

A piaci tendenciákhoz igazodva a vállalat az elvárt jövedelmi kategóriákat módosítja: ügyfelei november közepétől megfelelő, elégséges és minimális jövedelemvizsgálat mellett vehetnek fel kölcsönt a hitelintézettől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.