BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon-nagy bajban a legveszélyeztetebb dolgozók!

Nem köthet jövedelemkiesés-biztosítást az, aki olyan vállalatnál dolgozik, ahol csoportos létszámleépítést jelentettek be.

Az Ace European Group biztosító magyarországi fióktelepének termékét május óta értékesíti a Biztosítás.hu internetes alkusz. Úgy tudjuk, eddig mintegy 3000 szerződést adtak el, terveiket azonban felülírta a pénzügyi válság.

A terméket – ahogy a fióktelep vezetője fogalmaz – még békeidőben fejlesztették, 7 százalékos munkanélküliségi ráta mellett, jelen körülmények között azonban olyan mértékben vált veszélyessé az értékesítés, hogy a bejelentett tömeges létszámleépítésekben érintett vállalatok munkatársaival nem tudnak szerződést kötni – mondta el lapunknak Dudás Péter.

Mindezek ellenére a tavasszal meghirdetett havi 2-3000 forintos díjak a közeljövőben számottevően nem emelkednek, sőt, átlagosan 3000 forint alatt maradnak – ígéri az ügyvezető –, ám a potenciális ügyfelek köréből éppen azok szorulnak ki, akik most a legbizonytalanabb helyzetben vannak.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.