BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elkeltek az OTP kötvények

A befektetők több mint 9,089 milliárd forint össznévértékben jegyeztek az OTP Bank nyilvános kibocsátású, 2010. február 20-án lejáró, évi 8 százalék fix kamatozású kötvénysorozatának harmadik részletéből a március 2-6. közötti jegyzési időszakban - jelentette be a hitelintézet a BÉT honlapján.

Az OTP Bank minden jegyzést elfogadott, a sorozat össznévértéke így meghaladja a 15,521 milliárd forintot. A kötvények kibocsátási ára 97,67 százalék volt, bruttó hozama (EHM) 11 százalék.

A bank meghirdette a kötvénysorozat negyedik részletét is. A 2010/II jelű értékpapírokból a bank ezúttal is legalább 250 millió forintnyit kínál. A 10 ezer forint névértékű kötvények kibocsátási ára 97,65 százalék, az EHM 11,25 százalék. A kamatot a lejáratkor, egy összegben fizetik ki.

A jegyzési időszak március 9-tól március 13-ig tart, a jegyzésben csak természetes személyek vehetnek részt, valamint - a másodpiaci likviditás biztosítása érdekében - a forgalmazó OTP Bank. A legkisebb jegyezhető mennyiség 100 ezer forint. A bank fenntartja a jogot túljegyzés elfogadására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.