BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyengült a forint, de a svájci frank olcsó

A reggeli, rendkívül erős nyitáshoz képest ugyan gyengült a forint, de még így is rég nem látott szinten tartja magát, miközben a BUX szerényen emelkedik.

Ma reggel már a 262-es szint alá is benézett a hazai deviza, de azóta kisebb gyengülés következett be, így jelenleg 262,13 forintot adnak egy euróért. A svájci frank árfolyama továbbra is kedvező, 182,68 forintot adnak egy frankért. A dollár ára 192,76 forint.

A BUX 0,13 százalékos pluszban, 25 094 ponton áll. A blue chipek mintha csak a tegnapi napot folytatnák, a Mol és az OTP árfolyama csökken, a Richter és a Magyar Telekom erősödik. A legnagyobb vesztes a tegnapi naphoz hasonlóan a Mol, 20 695 forinton áll, az OTP-ért 7 160 forintot adnak. A Richter ára 44 850 forint, a Magyar Telekomért 809 forintot adnak.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.