BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félhetnek a frankhitelesek! - Vérfürdő a BÉT-en

A forint ma töretlenül gyengült mind az euróval, mind a frankkal és a dollárral szemben. A blue chipek is zuhannak, az OTP a 7 ezer forintos határ alá csúszott.

Egy euróért már 273,67 forintot adnak, a dollár ára 208,98 forint, a svájci frankért 191,03 forintot adnak.

A BUX 1,87 százalékos mínuszban, 24 098 ponton áll, az összes blue chip zuhan. A Mol ára 20 005 forint, a Richterért 42 750 forintot adnak, az OTP-vel 6 990 forinton kereskednek, a Magyar Telekom 688 forintért kel el.

Friss deviza-és részvénypiaci adatok itt


A spanyol veszély és az a német vélemény, amely szerint 2012-ig biztosan nagyobb tőkeigénye lesz a görög gazdaságnak a megítélt 110 milliárd eurós hitelcsomagnál, ezen a héten is bizonytalanságban tarthatja a piacokat. Mindezt csak fokozták a Kínából, a feldolgozó iparról érkező negatív hírek - fejtette ki kérdésünkre a K&H Bank elemzési igazgatója. Barcza György szerint a piac tehetetlenségénél fogva sodródik, amely megmagyarázhatja az újabb forintgyengülést.  

Az elemző véleményének további részletei itt olvashatók

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.