BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Segítik a devizahiteleseket

A bankok sorra igyekeznek valamilyen kedvezményt nyújtani svájci frank alapú jelzáloghitellel rendelkező ügyfeleik részére, azt követően, hogy a svájci frank már hetek óta a 200 forint feletti árfolyam sávban mozog.

A jelek szerint a bankok nem hagyják bedőlni a devizahiteleseket. A pénzintézetek saját érdeke is, hogy ne váljanak törlesztésképtelenné a hitelesek a svájci frank árfolyamának elszabadulása miatt.

A frank pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Az FHB július 6-ától várhatóan 3 hónapig kedvezményes törlesztési árfolyamon számolja el a svájci frank alapú jelzáloghitelek esedékes törlesztő részleteit.

Az Erste Bank július 9-én tette közzé, hogy 5 forint árfolyamkedvezményt biztosít a svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleknek.

 Az UniCredit Bank július 15-én jelentette be, hogy a svájci frank alapú hiteleknél az ügyfelek számára kedvező deviza-középárfolyamot alkalmaz a havi törlesztő részletek megállapításánál.

 A K&H Bank is  csütörtökön csatlakozott az ügyfelek részére kedvezményt nyújtó bankok sorához, középárfolyamon biztosítja a svájci frank alapú hitelek forintra váltását.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.