BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forint erősödni kezdett svájci frankkal szembeni mélypontjáról

A forint erősödéssel kezdte a mai napot, tegnap történelmi mélyponton állt az alpesi devizával szemben.

A forint jól kezdte a napot az euróval szemben, 284,5-ös szintről egészen 282-ig erősödött, jelenleg 283 forintot kell adni az euróért.

Az euró vissza tudott kapaszkodni történelmi mélypontjáról a frankkal szemben, tegnap 1,3 alá ment az árfolyam, reggel óta 1,31-ig erősödött az euró.

A forint is felállt történelmi mélypontjáról, tegnap majd 220 forintot kellett adni a svájci frankért, hajnalban 218-as árfolyam volt jellemző, azóta 215 forintért is lehetett frankot kapni a bankközi devizapiacon, jelenleg 216-os szint körül mozog az árfolyam. Az euró frankkal szembeni teljesítménye meghatározó lesz.

A forint a dollárral szemben is erősödni tudott, a reggeli 224,8-as árfolyamról egészen 221,5-ig, jelenleg 222,5 forintba kerül a dollár.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Elemzők úgy vélekedtek, hogy 300 forintba is kerülhet az euró. Az eladósodott országokat különösen rosszul érintené egy újabb recessziós hullám.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.