BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Furcsán viselkedik a forint ma reggel

A hazai deviza a svájci frankkal szemben felváltva erősödött, és gyengült eddig, míg az eurót tekintve az árfolyam kisebb kilengéseket mutat.

Egy euróért most 283,65 forintot adnak, a hazai fizetőeszköz jelenleg ismét gyengülő pályán van, de az eddigi mozgások nem voltak jelentősek. A svájci frank ára most 217,65 forint, az alpesi deviza értéke többször kilengett eddig, és megérintette a 218 forintos szintet is, hogy azután visszaesssen. A dollárért 223,03 forintot adtak ma reggel.

Friss deviza- és árupiaci adatok itt

Elemzők szerint a forint széles sávban ingadozhat az egész nap folyamán. A piacon a forintot tekintik a nemzetközi befektetői hangulatra legérzékenyebben reagáló devizának. Emellett szoros figyelemmel követi a piac az IMF és a magyar kormány közötti kapcsolat alakulásának híreit is. A forint árfolyama pénteken az előző napihoz hasonlóan széles ingadozást követhet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.