BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ünnepelhetnek a frankhitelesek - Jelentősen erősödött a forint délelőtt

A forint jelentősen erősödni tudott a vezető devizákkal szemben. A BUX is jól teljesít, majdnem 2 százalékos pluszban van az index nyitás óta. A legjobban a MOL és az OTP papírok fogynak.

11 óra előtt a forint erőt mutat a vezető devizákkal szemben. A legtöbbet a svájci frank árfolyamán tudott hozni a hazai deviza, 206,16 forintba kerül a frank. Az euró 281,89 forintba kerül, a dollár 215,73 forint a bankközi devizapiacon.

Az EUR/USD árfolyam 1,3-as szinten van, a múlt héthez hasonlóan.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A BUX is hegymenetben van, majdnem 2 százalékos erősödésnél tartunk. Az OTP 2,8 százalékos pluszban tartózkodik a nyitáshoz képest 5383 forinton. Az MTelekom 680 forintba kerül, 07 százalékot emelkedett a részvény ára, a Richter pedig 44900 forint 0,9 százalékos pluszban. A MOL 20025 forint, 2,1 százalék a nyitás óta elkönyvelt növekedés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.