BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Unatkozik a részvénypiac

Az amerikai részvénypiac unatkozva tölti idejét november első hetéig. Kedden a részvények némi plusszal zártak a napon belüli emelkedés vagy visszahúzás után.

Szerző: Tradenet Global

Az Egyesült Államok 20 legnagyobb városának ingatlanárait reprezentáló Case-Schiller index azt mutatja, hogy az ingatlanpiac még mindig gödörben van. A fogyasztói bizalmi adat októberben némileg emelkedett, de még így is mélypont közelében van.

A két napja hanyatló dollár tegnap végre erősödni kezdett és +0.7%-ot szedett magára, és a fő hajtóerőt tegnap ez jelentette a részvénypiac számára. A dollár hatása még a vártnál jobb vállalat gyorsjelentéseket is túlragyogta.

A chipgyártó Broadcom (BRCM) +11%-ot erősödött a zárás utáni kereskedésben, miután a cég 74 centes részvényenként profitról számolt be a tavalyi 16 centes eredmény után.

A DreamWorks animációs cég (DWA) +2.6%-ot drágult a kitűnő harmadik negyedéves eredmény közzétételekor. A cég a Shrek újabb részére való magas érdeklődésnek köszönhetően megtriplázta profitjait.

Az F5 Networks (FFIV) +5%-ot száguldott, amikor a cég bejelentette 82 centes eredményét, miközben a várakozások csupán 73 centről szóltak.

S&P500 (SPY)

A részvények továbbra is szomjazzák a híreket, csak hogy okot találhassanak az emelkedésre. Hacsak a piac valami nagy galibát nem csinál – például letöri a 115-ös szintet, majd a 113-at – a részvények várhatóan tovább emelkednek, hogy elérjék és újrateszteljék az éves csúcs 122

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.