BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hullámvasúton a Richter - Tovább gyengült a BUX

Az európai piacok továbbra is minimális mínuszban tartózkodnak. A pesti parkett tovább gyengült, már a Richter is jelentős kilengést mutat és mínuszban is jártak a gyógyszerpapírok.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, a BUX tovább gyengült kora délutánra és 0,21 százalékos mínusszal 21 308,19 pontra esett.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A blue chipek közt egyedül a Richter mutat növekedést, a gyógyszeripari részvények árfolyama nagy ingadozást mutat. Minimális 0,02 százalékos mínuszban is jártak a gyógyszerpapírok azonban kora délután 0,37 pluszban álltak, így 43 980 forintért jegyzik a társaság részvényeit.

A Mol-papírjai jelentősebb mozgást továbbra sem mutatnak. Az energiapapírok árfolyama a délelőtthöz hasonlóan 0,02 százalékos pluszban állnak, így azok kereskedése 19 500 forinton zajlik.

A legnagyobb mínuszt továbbra is az MTelekom mutatja. A távközlési papírok árfolyama 1,52 százalékos csökkenést követően 517 forinton állnak. Az OTP is jelentős 0,73 százalékos mínuszban áll. A bankpapírok árfolyama így 5 251 forintra csökkent.

A vezető európai indexek továbbra is minimális mínuszban járnak. A német DAX index hasonlóan a francia CAC40 indexhez 0,08 százalékos mínuszt ért el, míg a régiós lengyel WIG20 0,318 százalékos mínuszban járt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.