BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Itthon délelőtt 9-kor közölte a KSH a negyedik negyedéves GDP-számok előzetes becslését. Hazánk mellett Németország, Olaszország és az
euróövezet előzetes növekedési adatai is megjelennek.

- Az Egyesült Államokban várhatóan a kiskereskedelmi forgalom januári bővüléséről számolnak be, miután az decemberben váratlanul –0,1 százalékkal csökkent. Az eladások most 0,1 százalékkal növekedhettek.

- Amerikában az üzleti készletek decemberi alakulását is közlik. Novemberben 2011 óta nem látott mértékben, 0,2 százalékkal csökkent az állomány, míg decemberre 0,1 százalékos növekedést vár a piac.

- Közzéteszi negyedik negyedéves gyorsjelentését a Commerzbank. A társaságtól 2,3 milliárd eurós bevételt és 200 millió eurós nettó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

- Féléves jelentést publikál a Renault. A várakozások szerint a francia autógyártó 22,8 milliárd eurós bevétellel zárhatta a július–decemberi időszakot, ami 8 százalékos növekedés az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.