BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Németországban az Ifo kutatóintézet februári gazdasági hangulatindexét közlik. A várakozások szerint a januári 10,2 pontról 0 pontra csökkenhet a mutató, ennél alacsonyabban utoljára 2014 októberében járt.

A német alkotmánybíróság délelőtt 10 órától meghallgatást tart az Európai Központi Bank 2012-ben bevezetett, de soha nem használt Outright Monetary Transactions nevű kötvényvásárlási programja elleni perben.

David Cameron brit miniszterelnök az Európai Parlament zárt ülésén mond beszédet, hogy meggyőzze a politikai csoportosulásokat arról, hogy támogassák Nagy-Britannia EU-tagsága feltételeinek megváltoztatását.

Közzéteszi negyedik negyedéves eredményeit kedden a Yandex. Az „orosz Google”-től 18 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 22 százalékos növekedés lenne az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja féléves jelentését az Anglo American. A bányatársaság 8,5 milliárd dolláros bevételt érhetett el a július–decemberi időszakban, a nettó eredmény szintjén pedig 65 millió dolláros vesztesége lehetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.