BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Délután megkezdődik az Euró­pai Tanács kétnapos ülése Brüsszelben, ahol a tagállamok állam-, illetve kormányfői a brit EU-tagság feltételeinek megváltoztatásáról és a migrációval kapcsolatos kérdésekről vitáznak.

Az Európai Központi Bank közzéteszi januári ülésének jegyzőkönyvét. Mario Draghi a kamatdöntést követően újabb lazító intézkedéseket lengetett be márciusra, mivel az inflációs kilátások jelentősen romlottak.

Megtudjuk azt is, hogy Kínában mennyivel nőttek a fogyasztói árak januárban. Decemberben 1,6 százalékkal jártak magasabban az árak, mint egy évvel korábban. A mutató a várakozások szerint 1,9 százalékig gyorsulhatott.

Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi heti jelentését a nyersolajkészletek alakulásáról. A tartalékok múlt héten 0,8 millió hordóval csökkentek, amivel még így is 502 millió hordóra rúg a tartalék.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt jelent a Wal-Mart. A január végén zárult negyedévre 130 milliárd dolláros bevételt és 1,43 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.