BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Moody’s este felülvizsgálja Magyarország adósbesorolását. Bár idén várhatóan visszakerülünk a befektetésre ajánlott kategóriába, erre csak később, leghamarabb májusban kerülhet sor, a Fitch döntésekor.

Közzéteszi eredményeit a londoni tőzsdét működtető London Stock Exchange. A bevétele 1,18 milliárd font lehetett a december végén zárult fél évben, nettó eredménye pedig 197 millió fontra rúghatott.

Az USA-ból jön a februári munkaerő-piaci statisztika: a mezőgazdaságon kívüli ágazatokban 193 ezer fővel nőhetett a foglalkoztatottság, a munkanélküliségi ráta pedig 4,9 százalék maradhatott.

Kínában a külügyi miniszterhelyettes, Fu Ying sajtótájékoztatón mutatja be a szombaton kezdődő éves Kínai Nemzeti Népi Kongresszus menetrendjét, ahol a jogalkotók egy újöt éves tervről döntenek majd.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését a Staples. Az amerikai kiskereskedelmi vállalat 5,41 milliárd dolláros bevétellel és 28 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a november–januári időszakot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.