BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Közzéteszi gyorsjelentését a Deutsche Post. A vállalattól 15,5 milliárd eurós bevételt és 708 millió eurós nettó eredményt várnak az elemzők az október–decemberi időszakra a konszenzus szerint.

- A Magyar Nemzeti Bank közreadja a monetáris tanács legutóbbi ülésének jegyzőkönyvét, amelyből talán további iránymutatást kaphatunk a már idénre belengetett esetleges újabb kamatcsökkentés időzítéséről.

- A nyersolajtartalékok heti változásáról ad számot az USA Energetikai Információs Hivatala. Legutóbb 10,4 millió hordós emelkedést jelentettek, amivel 518 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

- Az RWE után egy nappal, ma jelent a másik nagy német közszolgáltató, az E.On. A vállalat 31 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el a negyedik negyedévben, nettó eredménye pedig 557 millió euró lehetett.

- Közzéteszi tőzsdei pályafutása első gyorsjelentését a Square. A mobilfizetési cég 343 millió dolláros bevétellel zárhatta a negyedik negyedévet, az egy részvényre jutó eredménye pedig 13 cent lehet – mínuszban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.