BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A General Mills közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. A február végén zárult negyedévben 4,08 milliárd dolláros bevétele lehetett a cégnek, és 62 centes egy részvényre jutó eredményt könyvelhetett el.

A februári újlakás-értékesítési adatokat teszik közzé az Egyesült Államokban. Az elemzők többsége a januári, közel 10 százalékos havi alapú visszaesés után az eladások 3,1 százalékos növekedésére számít.

Az amerikai nyersolajkészletek változásáról szóló heti adatok érkeznek az USA-ból. Azért is érdemes ezekre az adatokra figyelni, mert befolyásolhatják az emelkedés útjára lépett olaj árfolyamát is.

Az EKB kormányzótanácsának két tagja mond beszédet, és feltehetőleg a legújabb intézkedések értékelésére is kitérnek. Az egyik megszólaló a szigorúbb álláspontot képviselő német Bundesbank-elnök, Jens Weidmann lesz.

A PetroChina is jelent. A kínai olajvállalat bevétele 423 milliárd jüan lehetett a negyedik negyedévben, a nettó eredmény szintjén pedig 14 milliárd jüan nyereséget érhetett el az elemzők várakozásai szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.