BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Janet Yellen amerikai jegybankelnök az Economic Club of New York rendezvényén tart előadást, amelyet követően kérdésekre is válaszol. Az esemény magyar idő szerint este fél hatkor kezdődik.

A KSH a decembertől februárig tartó időszak foglalkoztatottsági és a munkanélküliségi statisztikáit közli. November és január között 3,9 millióan dolgoztak a hazai elsődleges munkaerőpiacon.

Az Egyesült Államokban a Conference Board-féle márciusi fogyasztói bizalmi indexet teszik közzé. A mutató februárban a vártnál nagyobb mértékben esett vissza: a januári 97,8 pont után 92,2 pontra.

Ismét megszólal John Williams, a San Franciscó-i Fed elnöke, aki hétfőn a CNBC-nek már nyilatkozott arról, hogy a jegybank nem az Egyesült Államok, hanem inkább a világ állapota miatt aggódik, és ez befolyásolhatja a közelgő kamatdöntéseket is.

Szintén a tengerentúlon közlik az ingatlanárak alakulásával kapcsolatban az S&P/Case-Shiller indexet, mely a januári statisztikát tartalmazza majd. Az előzetes várakozások alapján a decemberi 5,7 százalékról 5,9 százalékra gyorsulhatott az ingatlanárak emelkedésének üteme.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.