BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Németországból érkezik a már­ciusi fogyasztói árindex előzetes becslése. Az év/éves mutató

0 százalékról 0,1 százalékra emelkedhetett a várakozások szerint, míg a drágulás havi üteme 0,4 százalékról 0,6 százalékra gyorsulhatott.

Az amerikai versenyszférabeli foglalkoztatottság alakulásáról közöl statisztikát az ADP. A piaci várakozások szerint márciusban 195 ezer fővel nőhetett a foglalkoztatottak száma a februári 214 ezres emelkedés után.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 9,4 millió hordós emelkedésről számoltak be, amivel rekordszintre, 532,5 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Micron Technology. A február végén zárult három hónapra 3 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 8 centes veszteséget várnak az elemzők a konszenzus szerint.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt publikálja negyedéves számait a Yingli Green Energy. A cég 373 millió dolláros bevételt könyvelhetett el, ami 33 százalékos esésnek felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.