BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Athénban újraindulnak az egyeztetések a görög kormány és a nemzetközi hitelezők között a harmadik mentőcsomag első felülvizsgálatának lezárásáról. Még mindig több ponton nincs egyetértés a felek között.

Az Egyesült Államokban a gyári megrendelések februári statisztikáit közlik. Januárban 1,6 százalékkal emelkedtek a rendelések decemberhez képest, ami az elmúlt fél évben a leggyorsabb növekedés volt.

A Sentix közzéteszi az euróövezetre vonatkozó áprilisi befektetői felmérését. A befektetői bizalmi index értéke márciusban 5,5 pontra süllyedt, ami 2015 januárja óta a legalacsonyabb érték.

Kínában halottak napja miatt munkaszünet van. Mind a sanghaji, mind a hongkongi részvénytőzsde zárva tart. Ez a nemzetközi hangulatot is befolyásolhatja, a szokásosnál csendesebb lehet a kereskedés.

A világ legnagyobb rézkitermelő bányatársaságainak vezérigazgatói összegyűlnek a Cesco-Cru elnevezésű iparági konferencián Chilében, ahol a fő téma Kína keresletének hanyatlása és a réz árának esése lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.