BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Németországban az ipari megrendelések februári statisztikáját közlik. A rendelésállomány volumene az elmúlt két hónapban kisebb csökkenést mutatott havi szinten, míg most 0,3 százalékos emelkedést várnak.

Az Egyesült Államokban napvilágot lát az ISM-féle márciusi szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index. A mutató értéke az elmúlt öt hónapban először javulást mutathat: 53,4 pontról 54,1 pontra nőhet.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Darden Restaurants. A társaságtól 1,84 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 6 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Az Egyesült Államok februári külkereskedelmi egyenlegét teszik közzé. A hiány most várhatóan csak kisebb mértékben, 500 millió dollárral növekedhetett, miután múlt hónapban a vártnál jobban nőtt.

Publikálja legfrissebb negyedéves számait a Walgreens Boots Alliance. Az egészségügyi holdingcég az elemzői konszenzus alapján 30 milliárd dolláros bevétellel és részvényenként 1,28 dolláros profittal zárhatta az időszakot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.